Σάββατο 4 Αυγούστου 2007

Τον Οβραίο μου..

Έχετε ακούσει για τους Κοέν;
Λοιπόν πρόκειται για ιερατικό αξίωμα των εβραίων και οι άνθρωπο με αυτό το επίθετο ή με παρόμοια (Κοχένινγκ, Κουν κτλ) είναι απόγονοι του αδερφού του Μωυσή.
Μάλιστα σύμφωνα με γεννετικές έρευνες οι Κοέν κατάγονται απο ένα κοινό πρόγονο που έζησε την ίδια εποχή με το Μωυσή.(1100 Π.Χ).
Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν οι Κοέν και ο Μωυσής με το Blog.
Λοιπόν πίσω απο το δημοφιλές πρωτόκολλο Bitorrent ('oχι των σοφών της Σιών) και της ανταλλαγής αρχείων, βρίσκεται ο Μπράμ Κοέν.(Bram Cohen)
Ο ταλαντούχος αυτός προγραμματιστής πέρασε δύσκολες οικονομικές στιγμές και βρέθηκε να συντηρείται οικονομικά απο δωρεές χρηστών των Torrents.
Τα πράγματα βέβαια άλλαξαν και το Bitorrent έγινε δημοφιλές.
Ακολούθησε μια πληθώρα ατόμων αλλά και εταιρειών που χρησιμοποιούσαν το συγκεκριμένο πρωτόκολλο για την ανταλλαγή αρχείων μεσω διαδικτύου.
Προσφάτως η εταιρεία στην οποία ανήκει το Bitorrent εξαγόρασε το δημοφιλέστερο πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων, το utorrent.
Η εν λόγω εταιρεία συνεργάζεται με της RIAA και MPAA τις υπεύθυνες δηλαδή για την καταδίωξη της παράνομης διανομής μουσικής ,την καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων-ιδιοκτησίας κτλ.
Τι κάνει νιάου, RIAA(ΟΥ) και MPAA(ΟΥ) στα κεραμύδια;
Να αναφέρουμε πως νέα έκδοση του utorrent φαίνεται να αποκαλύπτει στοιχεία για private trackers ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στέλνονται στατιστικά στοιχεία με τις προτιμήσεις των χρηστών στη Microsoft.
Ήδη οι trackers ο ένας μετά τον άλλον κάνουν Ban όσους το χρησιμποποιούν.
Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει και πλέον το μικρό ψάρι δεν τρώγεται απο το μεγάλο.
Συνήθως το γρήγορο και αυτό που μεταλλάσεται τρώει το αργό.
Βλέπε πως η AOL εξαγόρασε την Time Warner και πώς η Google πήρε τα πρωτεία απο τη Microsoft.
Δυο χρόνια μας χωρίζουν απο την αποτυχία έλεγε o Bill Gates και τελικά ο πρώτος που τον άκουσε ήταν ο Steve Jobs της Apple ο οποίος πρότεινε να πωλείται η μουσική χωρίς προστασία εγγραφής.
Και αφήστε τους δεινόσαυρους να κυνηγούν φαντάσματα..
Όσο για τους χρήστες αποφεύγετε να αγοράζετε μουσική απο κάποιους που σας ταλαιπωρούν με τις buggy προστασίες εγγραφής και κυρίως αυτούς που μας προσβάλλουν όλους προκαταβολικά αποκαλώντας μας κλέφτες.
Ρίξτε και μια ματιά στο Linux-ellak όπως ο γράφων.
Άντε τώρα ύστερα απο όλα αυτά να συγκρατήσεις τον ελληνάρα αντισημιτιστή μακριά απο τις θεωρίες συνωμοσίας.
Πώς να τον πείσεις τώρα πως πίσω απο όλα αυτά δεν κρύβονται οι εβραίοι;
Πώς να τους κοιτάξεις στα μάτια βρε αδερφέ;
Τι τραβάμε ......<<τον Οβραίο μου>> μέσα που έλεγε και ο παππούς μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: